štvrtok 8. septembra 2011

School day 1-3

Aby som znova nepisal dlhe nezmysly...preskocim ranne zaspanie na autobus hned v prvy den skoly... :)

Nova skola, novi ludia, nove mena, nove predmety, nove knihy, novy rozvrh..........
Aj tak zo vsetkeho je pre mna najvacsou zmenou pristup ludi... Ludia su tu mili, ochotni, vacsinou sa neponahlaju... Co bol ale najvacsi sok bolo, ked po registracii predmetov ma ucitel vyzval, ze sa chce so mnou modlit... To na slovenskych skolach clovek asi bezne nezazije... :))
Po prijati asi tony kniziek co tento semester budem citat, prisla uloha dostat sa domov... Takze som prvy krat vyuzil sluzby "uzasnej" autobusovej dopravy Edmontonu... mam pocit, ze sa tu v nej vobec nikto nevyzna... asi budem prvy kto bude k tomu prinuteny, kedze tu vsetci jazdia na autach... :))

Druhy den skoly bol uplne iny... V skole sme vlastne ani neboli... Isli sme na All School Retreat, co znamena, ze sme vypadli kusok za mesto (asi 75km od konca mesta)... A tam sme mali skvely cas na Chapel... potom prisli este nejake hry... hlavne to mal byt cas kedy sa navzajom v skole viac spozname... aj tak spoznat behom 2 dni asi 150 ludi nieje take lahke... s niektorymi mam pocit, ze som sa zoznamil uz aj 3 krat a stale si neviem spomenut na meno...

Treti den skoly bol uz o niecom inom... Zacalo sa vyucovanie a zrazu nam na hodinach zacali vysvetlovat, ze co setko musim do buduceho tyzdna precitat, napisat, nastudovat... No... zda sa, ze sa zacina ta tazka cast toho preco som sem dosiel... Dalsia dolezita sucast bude, ze budem musiet byt zapojeny do sluzby v nejakom miestnom zbore... Zatial to vyzera prudko nadejne, ze budem zapojeny v zbore pastora u ktoreho byvam... aspon budem mat konecne daky odvoz domov... :))

2 komentáre:

  1. braasko palinkoooo vsetko vpohdickeee ty si predsa hlavickaaa:)...tesiiim sa s tvojich spraav ...Pan je stebou:) chyyybas hugoo ale coskoro priiides:)

    OdpovedaťOdstrániť